Brancher

VI BINDER PRODUKTIONEN SAMMEN

Anypack leverer standardmaskiner og specialudvikling til fødevare- og anden produktion.
LÆS MERE OM VORES SPECIALUDVIKLING
skruer

Maskiner til alle brancher

Vores maskiner bliver tilpasset den enkle branches ønsker og behov
Ost på bånd

MEJERI

Hos Anypack tilbyder vi en lang række løsninger og maskiner til at effektivisere og gøre produktionen indenfor mejeri nemmere. Kontakt os for nærmere information. 
Pålæg på bånd

KØD/SLAGTERI

Ejer du et slagteri, men trænger du til smartere produktionsløsninger? Så er du kommet til det rette sted. Hos Anypack tilbyder vi en lang række løsninger til produktion af kød.
Fisk

FISKE INDUSTRI

Vi tilbyder hos Anypack en lang række løsninger og maskiner til produktion af fisk. Løsninger som der er med til at effektivisere og gøre produktionen nemmere.
Hane

FJERKRÆ

Vi tilbyder en lang række forskellige maskiner og løsninger, som er helt ideelt i produktionsarbejdet med fjerkræ. Vi tilpasser altid det enkelte produkt den enkelte kunde.
Båndsystem

ANDRE FØDEVARER

Producerer du fødevarer indenfor andre områder, så tøv ikke med at kontakte os. Alle vores produkter kan tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov.
Påsætning af maskine

TOBAK

Står du og mangler en ny maskine eller en smartere løsning til produktion af tobak? Vi leverer også maskiner og løsninger indenfor tobaksproduktion.
dame i produktion

ANDEN PRODUKTION

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive alle brancher, da vores produkter kan tilpasset næsten alle produktionsvirksomheder.

PRODUKTER

SE ALLE VORES PRODUKTER

LÆS MERE HER
Logo
Anypack har gennem mere end 25 år udviklet, bygget og leveret maskiner og løsninger til såvel danske som udenlandske producenter af især fødevarer.
KONTAKT OS
Sverigesvej 8
DK-7480 Vildbjerg

Tlf.: +45 2040 4844

Mail: preben@pflaeng.dk
anmeldelser
© Copyright - Anypack.dk