FANTASI - IDE - VIRKELIGHED

Anypack har gennem mere end 25 år udviklet, bygget og leveret maskiner og løsninger til såvel danske som udenlandske producenter af især fødevarer.

Vores slogan FANTASI - IDE - VIRKELIGHED er overskrift for vores dagligdag, hvor vi omsætter vores kunders udfordringer som leverandører, med benhård konkurrence i deres respektive markeder, og hvor deres behov for innovative løsninger kan opfattes som FANTASI.
Ud af denne FANTASI samler vi trådene, skaber overblik og præsenterer vores løsningsmuligheder. Heraf IDE.
Fantasi og ideer hænger unægtelig altid sammen med økonomi, hvis der skal realiseres. Anypack har en bred vifte af muligheder for at kunne gøre fantasierne til virkelighed. Dette fordi vi til enhver tid kan levere konkurrencedygtige maskiner og løsninger, dels fra vores egen produktion, eller i samarbejde med vores agenturer eller samarbejdspartnere.
Med dette til grund kan vi gøre jeres FANTASI, kombineret med vores IDE til vores fælles VIRKELIGHED.

Anypack er leveringsdygtig af en bred vifte af maskiner inden for vejning, kontrol af pakninger, pakkemaskiner, kasserejser, kassefylder, kasselukker, casepakker, transportsystemer m.m.
Del af maskinePålæg på bånd

Skal vi løse en udfordring i jeres produktion?

KONTAKT OS NU
Logo
Anypack har gennem mere end 25 år udviklet, bygget og leveret maskiner og løsninger til såvel danske som udenlandske producenter af især fødevarer.
KONTAKT OS
Sverigesvej 8
DK-7480 Vildbjerg

Tlf.: +45 2040 4844

Mail: preben@pflaeng.dk
anmeldelser
© Copyright - Anypack.dk